KAMAGRA ORALGELÉ

Kamagra Oral Gelé er en nylig formulert versjon av den vanlige medisinen som foretrekkes for erektil dysfunksjon eller impotensbehandling. Kamagra Oral Gelé 100 tilgjengelig som enkeltdose individuelle poser i ulike smaker, inkludert banan, ananas, appelsin, jordbær og vanilje. Kamagra Oral Gelé begynner å virke etter 30 minutter, og varer i opptil 4 timer.

Kamagra Oralgelé er merkenavnet for Ajantas oralgelé med Sildentafilsitrat. Kamagra Oral brukes til behandling av ereksjonssvikt. Kamagra Oralgelé er i geléform, og det er meningen at man skal ta den oralt og la den løse seg opp i munnen før man svelger. I og med at den er enklere å svelge enn piller, er Kamagra Oralgelé passende for eldre og for personer som har vanskelig for å svelge. Kamagra Oralgelé er tilgjengelig som Kamagra Oralgelé 100 mg.

Vanlige bruksområder

Den fysiologiske mekanismen som forårsaker ereksjon av penis innebærer utslipp av nitrogenoksid (NO) i penis’ svamplegemer under seksuell strimulans. NO aktviterer så enzymet gyanylat-syklase, hvilket fører til økte nivåer av cyklisk guanosinmonofosfat (cGMP) som fører til en avslapning av svamplegemene som tillater innpumping av blod i penis’ svamplegemer. Kamagra Oralgelé har ingen direkte avslappende effekt på svamplegemene, men forsterker effekten av NO ved å hemme fosfodiesterase type 5 (PDE5), som forårsaker mindre cGMP i svamplegemene. Når seksuell stimulans forårsaker lokalt slipp av NO, vil Kamagra Oralgelés hemming av PDE5 gi økte nivåer av cGMP i svamplegemet, hvilket forårsaker muskelavslapning og økt blodtilstrømning i svamplegemene. Kjøp billig Kamagra Oralgelé 100 mg på nett her.

Instruksjoner

Presentasjon: I poser på 5 mg.

Det tar 60 minutter før Viagra begynner å virke, og den virker i opptil fire timer. Kamagra Oralgelé er en oral potensbehandling mot ereksjonssvikt. Også effektiv som behandling av nedsatt seksualfunksjon i forbindelse med bruk av antidepressiva.

Dosering: Innholdet i én pose skal inntas omtrent 20 minutter før seksuell aktivitet. Avhengig av effektivitet og toleranse kan dosen justeres til maksimalt anbefalt dose på 100 mg. Maksimalt anbefalt dose skal ikke tas oftere enn én gang per dag. Indisk Kamagra-gelé, sildenafilcitrat. Kamagra-gelé – det samme som Kamagra, men ti ganger raskere og mer langvarig.

Forholdsregler

Advarsel: Å drikke alkohol kan midlertidig hemme evnen til å få ereksjon. Får å få mest ut av medisinen din er det derfor anbefalt å unngå å drikke store mengder alkohol før du tar Kamagra Gelé.

Kamagra Oralgelé er ikke anbefalt for personer som er allergiske mot Sildenafil. Anginapasienter som tar nitrater eller andre anti-anginale medisiner kan bruke Sildenafil under ekstra medisinsk overvåkning. Medisinsk overvåkning er også nødvendig for pasienter som tar cimetidin, erythromycin eller ketoconazol. Pasienter som tar andre MED-medisiner må informere legen sin før de bruker Sildenafil. Medisinen skal brukes forsiktig av mennesker med lever- eller nyresykdom.

Mulige bivirkninger

Vanlige bivirkninger i forbindelse med bruk av Kamagra Oralgelé inkluderer hodepine, rødme, dyspepsi, svimmelhet, tett nese og uklart syn.

Tilleggsinformasjon

Merk: Sildenafil i anbefalte doser har ingen effekt ved fravær av seksuelt stimulans. Sildenafil er ikke et afrodisiakum, og øker ikke seksuelt begjær eller fruktbarhet.

monitored
Live Chat operator

Hei,
hvordan kan jeg hjelpe deg?