OM OSS

no.shop-medicines.com, er en av de første online apotekene som opererer på nett siden 1998.

Hovedmålet til vår bedrift er å tilby produkter av toppkvalitet, merkevaremedisiner og generiske medisiner til lavest mulig pris, som gjør at du kan spare både tid og penger sammenlignet med en fysisk butikk.

Målet er å gi deg medisiner av høyeste kvalitet, til veldig konkurransedyktige priser, og enda viktigere, vi tilbyr også en personlig og profesjonell tjeneste som bare vi kan tilby. Vi prøver å møte den økende etterspørselen etter produktene våre fra kunder over hele verden, og gi dem våre verdier, og den mest brukervennlige handleopplevelsen.

Teamet vårt fokuserer på å finne de mest pålitelige og profesjonelle produsentene, som kan gi deg produkter som har bevist virkning, fra lisensierte apotek.
Vi setter pris på deg som vår kunde, og gjør det vi kan for å sikre at du får den tryggeste og mest beleilige kjøpsopplevelsen på nett. Dine personlige detaljer blir oppbevart trygt i serverne våre, og beskyttes av de beste sikkerhetsprotokollene.

Alle produktene våre er tilgjengelige og på lager, med mindre annet er oppgitt, det betyr at etter at du har lagt inn din ordre, er produktet ditt klart til å sendes og vil pakkes og sendes innen 48 timer.

Generisk Medisin Av Høyeste Kvalitet
De generiske medisinene vi selger er helt tilsvarende merkevarelegemidler med tanke på dosering, sikkerhet, potens, og generell kvalitet, måten de påvirker deg på, og hvordan de skal tas. Generiske medisiner gir de SAMME terapeutiske fordelene som merkevarelegemidler, men koster MYE mindre.

Rask & Gratis Levering

Du kan velge en av våre leveringsmetoder: Frakt med luftpost (opptil 2-3 uker) og levering med Budtjeneste (opptil 5-7 virkedager).

Trygg & Sikker Betaling

Det er viktig for oss å sikre at personopplysningene dine er trygge, og derfor bruker vi de beste sikkerhetsprotokollene som finnes, og har et IT-team som jobber fulltid for å sikre at informasjonen i vår kundebase er sikker.

E-Handel plattformen vi bruker er PCI DSS (Payment Credit Card Industry Data Security Standard)-kompatibel, som betyr at det møter de høyeste sikkerhetsstandardene for å kunne beskytte kortholderens informasjon.

Vi beskytter kommunikasjon og dataoverføring ved å kryptere dem med hjelp av VeriSign-sikkerhetsprotokollen, og aksepterer betaling med MasterCard SecureCod og Verified by Visa med implementering av 3D Secure, for enda bedre sikkerhet når du foretar transaksjonene dine.
Pengene Tilbake-Garanti
Du kan stole på oss. Vi har en bemerkelsesverdig tjeneste, og alle våre kunders behov er møtt. Dersom du har spørsmål, kan du alltids ta kontakt med våre Kundeserviceavdeling, så skal vi finne en løsning til alle problemer eller spørsmål du må ha.
Kundeservice: support@express-support.com
Våre Kundeservicespesialister er tilgjengelige 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss via telefon: 1 (916) 233-1686
Våre kundeserviceoperatører er tilgjengelige Man-Fre 09:00-20:00 EST.

Dersom du opplever tekniske problemer med siden vår, ta kontakt:
Teknisk Support: support@express-support.com

Vi håper at du vil trives med vår enkle og brukervennlige online ordreprosess.

content image description

Våre Bestselgende Produkter

monitored
Live Chat operator

Hei,
hvordan kan jeg hjelpe deg?